Cautare

31104 de rezultate pentru "ce trebuie sa aiba sa fie originala" (4.20 secunde)
Ferma avicola apartine unui intreprinzator local, care a riscat investind in productia de acest gen, fara sa aiba vreo specializare in domeniul agricol sau zootehnic.
Trebuie sa fim pregatiti, inclusiv emotional Trecerea la euro este un proces mult mai complicat decat denominarea monedei nationale, care desi a fost doar un proces de simplificare a creat anxietati in randul societatii, fata de necunoscut, astfel ca discutiile pentru euro trebuie sa fie mai complexe, iar oamenii sa fie pregatiti emotional, transmite Mediafax.
E adevarat ca toti ne dorim dragoste, afectiune, respect si apreciere de la partenerul nostru, dar problema infidelitatii porneste de la dorinta barbatilor de a avea cat mai multe experiente sexuale si indiferenta sau lipsa de interes fata de sex, a importantei pe care ar trebui s-o aiba, din partea multor femei.
Romanii sa-si faca provizii de apa si hrana in eventualitatea unui seism puternic Oamenii trebuie sa aiba in permanenta in locuinta provizii de apa, hrana uscata, bandaje si medicamente, pentru a putea supravietui o perioada mai lunga de timp, in cazul in care sunt prinsi sub daramaturi, avertizeaza IGSU intr-un ghid de protectie in caz de cutremur, scrie antena3.ro.
Berbec Are o saptamana in care este protejat si in care tot ceea ce va face ii va reusi, indiferent de rautatile gratuite ale celor din jur. ... Asadar, doamnele si domnii din zodia Taurullui sa isi faca bagajele si sa fie pregatiti.
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
Daca Romania ajunge sa parcurga o criza alimentara ar fi culmea nenorocirii. ... Ce se poate face pentru a creste nivelul de trai in aceste zone? ... Noi am incercat si am reusit mai multe lucruri acolo - intai sa refacem sectorul de animale.
Ce-i drept, nu toti stiu ca au aceasta hiba, pentru ca e tare tacuta.
Ce-i drept, nu toti stiu ca au aceasta hiba, pentru ca e tare tacuta.
Nu trebuie sa te enervezi groaznic si incearca sa te abtii in reactii. Trebuie sa ramai o persoana cu o larga intelegere, constienta cat de important este pentru tine sa primesti o promovare. ... Nu uitati sa stabiliti o intalnire pentru seara, pentru a discuta toate aceste aspecte.
Reproduc in cele ce urmeaza textul integral al interviului, aparut in Jurnalul socialist nr.9/16-31 iulie 1995.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Democratia trebuie respectata in Romania!", pe care o puteti citi in continuare. ... Permiteti-mi sa le urez mult succes in activitatea dumnealor!
Autoritatile locale vor sa aduca investitorii in oras, prin infiintarea unui parc industrial la periferie. ... Calafatul a vrut sa infiinteze doua parcuri industriale, dar fara succes. Autoritatile locale din Segarcea - Dolj intentioneaza sa dezvolte un parc industrial pentru a aduce investitori in oras, a anuntat primarul Nicolae Popa.
AmosNews - USL propune ca Senatul sa devina un for al administratiilor locale Premierul Victor Ponta a declarat ca USL propune ca prin reforma electorala Camera Deputatilor sa poata lua decizii in majoritatea temelor legislative, iar Senatul sa devina un for al autoritatilor administrative locale, cu atributii in dezvoltarea regionala.
presedintele Basescu va merge la Bruxelles Senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, a declarat, miercuri, la RFI, ca Romania trebuie sa fie reprezentata intotdeauna de premier la Consiliul European, insa este convins, dupa cum il cunoaste pe presedintele Traian Basescu, ca "dumnealui va merge la Bruxelles".
Inainte de a merge mai departe, vreau sa fac o observatie importanta: ... Daca ar fi asa, ar insemna ca personalitatea noastra sa se schimbe radical de cate ori ne mutam intr-o casa noua!
Proiectul "Si ei trebuie sa aiba o sansa!", la final.
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca ideea devansarii alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014, astfel incat sa aiba loc in acelasi timp cu europarlamentarele, este una buna, el aratand ca ramane de vazut cum se va concretiza.
- (1) Autovehiculul, tramvaiul sau remorca ce nu pot fi identificate din cauza lipsei, alterarii ori distrugerii elementelor de identificare poansonate sau stantate de constructor, precum si autovehiculul ori remorca asamblate din piese ce nu pot fi identificate sau pentru care nu se poate stabili identitatea unuia sau mai multor detinatori ori proprietari succesivi nu pot fi omologate in vederea admiterii in circulatia pe drumurile publice.
Povestea unei tinere care a slabit 60 de kilograme fara nici un efort, fara sa renunte la alimentele preferate si fara sa apeleze la produse de slabit sau la interventii chirurgicale, convinge imediat ca exista cu adevarat Dieta-Minune.
google-analytics.com